Sonos SONOS PlayBar

Sonos SONOS PlayBar
Sonos SONOS PlayBar

Sonos

SONOS PlayBar

3592leiTVA INCLUS
STOC LIMITAT
Livrare prin curier in 24h
Detalii stoc: 0771.357.228
Stare produs: Sigilat
Garantie: 24 luni
la orice service autorizat

descriere

 

 

Sunet epic pentru filmele, jocuri și muzică.

 • Sound Epic pentru televizor

   

  Nouă difuzoare de design SoundBar PLAYBAR lui inundații casa cu valuri uriașe de epic, un sunet full-teatru pentru televiziune, Internet, filme și jocuri video.

   

 • Toată muzica de pe pământ

   

  PLAYBAR este, de asemenea, un stand-alone all-in-one Sonos jucător care vă permite să flux wireless toată muzica de pe pământtău biblioteca iTunes, serviciile preferate de muzică, și mii de Internet Radio stații, spectacole și podcast-uri.

   

 • Configurare ușoară

   

  PLAYBAR se conectează la televizor, folosind un cablu de cablu și singur putere optică și joacă tot ceea ce este conectat la televizor, de la cutii de cablu la console de jocuri.

   

 • Fără fir

   

  Nu reconectare este necesar. Conectați PLAYBAR la rețeaua WiFi domiciliu folosind gratuit Sonos Controller de App.

   

 • Design flexibil

   

  Lung, forma SoundBar subțire PLAYBAR permite să stea cu ușurință deasupra sau dedesubtul televizorul pe o masă sau o consolă, sau pentru a fi montat pe perete.

   

 • Audio universal

   

  PLAYBAR vorbește Dolby Digital și stereo, astfel încât să nu vă dor de un moment de acțiune.

   

 • Usor de a crea un sistem de teatru 3.1 acasă

   

  PLAYBAR pereche cu SUB.

   

 • Usor de a crea un sistem de teatru 5.1 acasă

   

  Împerechea un PLAYBAR cu SUB și oricare două boxe joc.

   

Acces toate dvs. de muzică

 • Posturi de radio pe Internet pre-încărcate, gratuit

   

  Treci peste 100.000 de posturi radio gratuite, spectacole, și podcast-uri, toate gratuit. Și vă puteți ton fără a porni computerul: a căuta stații, sau de tip cu litere de apel specifice sau o serie de radio te iubesc.

   

 • Muzică fără sfârșit din cele mai populare servicii de muzică online

   

  Sonos funcționează perfect cu Spotify, Pandora, Deezer, Radio de TuneIn, SiriusXM, Google Play Music, SoundCloud, Amazon Muzica, iHeartRadio, Rhapsody, Rdio, Qobuz, mareelor ​​și descărcări de la orice piese-DRM-free oferă servicii. (Disponibilitatea serviciului variază în funcție de regiune.)

   

 • De redare a muzicii fără calculator

   

  Obțineți acces instantaneu la milioane de melodii si mii de posturi de radio, fără extragerea, descărcarea, sau chiar de cotitură pe un computer. Sonos se conectează direct la aceste servicii prin Internet și apoi stream muzica la camere de alegerea ta.

   

 • Reda muzica de pe computer în orice cameră

   

  Reda muzica stocată pe până la 16 PC-uri, Mac-uri sau NAS (Network Attached Storage) dispozitive din rețeaua de domiciliu, sprijinirea cele mai populare formate audio, de la iTunes® la MP3.

   

Alte caracteristici interesante

 • Noapte de sunet

   

  Pentru vizionare noaptea târziu, "Noaptea de sunet" comprimă dinamic audio pentru a evita orice breton și accidente veghe familiei, în timp ce face sunete linistite mai sonor.

   

 • Discursul Enhancement

   

  Boost gama de frecvențe a vocii umane astfel încât să nu pierdeți acele momente esențiale ale dialogului.

   

 • TV Autoplay

   

  Vrei audio TV pentru a juca în mod automat prin PLAYBAR când porniți televizorul? Dacă este așa, păstrați setările ca este. Dacă nu, du-te la Setup TV și de control, selectați TV Autoplay, și alege Oprit.

   

Controlați sistemul Sonos cu telefonul smartphone, tabletă sau PC

 • Controlați toate dvs. de muzică și camere cu dispozitivul Android ™, iPhone®, iPod touch, și iPad ™

   

  Aplicații gratuite Sonos controler pentru Android, iPhone și iPad vă permite să controlați de jucători Sonos, muzică de pe Internet și chiar computer din palma. Descărcați aplicații pentru gratuit de pe iTunes App Store sau Google Play ™.

   

 • , Controlul integrat multi-cameră

   

  Dacă aveți mai multe playere muzicale, puteți controla ceea ce se joacă în orice cameră de oriunde în casa ta. Controleri SONOS nu sunt legate de un anumit jucător, astfel încât să puteți folosi orice controler pentru a controla muzica și volumul în toate camerele tale.

   

 • Găsi și a reda melodiile preferate într-o clipă

   

  Căutați cântece și stații, alege muzica, și de a controla volumul de oriunde din casa ta.

   

 • Conectivitate wireless

   

  Dispozitive Android, iPhone, iPod touch, și iPad conecta la sistemul de Sonos prin rețeaua WiFi domiciliu.

   

 • Include Sonos Controler pentru Mac sau PC

   

  Transforma orice desktop Mac sau PC sau laptop în casa ta într-un controler. Software-ul este inclus gratuit cu fiecare componentă Sonos.

   

Wireless muzică multi-cameră cu SonosNet

 • Built-in capacitatea de fir

   

  PLAYBAR poate merge oriunde, oferind muzică în orice cameră în casa ta, fără fir. Jucătorii și controlere stabili propria lor rețea securizată mesh wireless care oferă gama extinsă și performanțele superioare care aveți nevoie pentru a obține muzică peste toată casa ta.

   

 • Redarea unei melodii diferite în fiecare cameră, în același timp

   

  Tune in pentru un post de radio pe Internet în dormitor, reda prin streaming un serviciu de muzică în bucătărie și reda o melodie din biblioteca dvs. de muzică în camera de zi - simultan.

   

 • Ascultați același cântec în fiecare cameră, în sincronizare perfectă

   

  Joacă același cântec în camere diferite, simultan, fără ecouri sau intarzieri. Adauga sau drop camere de la camerele voastre de grupare și de a fi încă în sincronizare.

   

Actualizări automate de software

 • Noile caracteristici și servicii de muzică livrate automat - și gratuit

   

  Sistemul Sonos tot mai bine-a lungul timpului, cu noi caracteristici și servicii de muzică. Odată ce sistemul de muzică Sonos a fost înregistrată, Sonos vă va notifica automat atunci când sunt disponibile actualizări software. Pur și simplu apăsați un buton și sistemul se actualizează.


Audio

Amplificator

Nouă amplificatoare digitale clasa D perfect reglate pentru a se potrivi difuzoare și arhitectura acustică.

Boxe

Nu mai tare. Mai clară, cu nouă difuzoare amplificate, șase midrange și trei tweetere, PLAYBAR înlocuiește picurare constantă a televizorului de la difuzoarele încorporate cu brațe adânci, șoptește-cristaline, și valuri uriașe de sunet concert live. Și cu egalizare automată, sistem de auto-reglează pentru performanta bogat, fără sudură.

3.0 Home Theater

Nouă difuzoare de design SoundBar PLAYBAR vă aruncă în acțiune cinematografică, cu valuri uriașe de sunet care ridică pielea de găină în timp ce capturarea fiecare șoaptă și de pasi. Jucatorul se conectează la televizor cu un singur cablu și joacă toate sursele, inclusiv cutii de satelit și console de jocuri.

3.1 Home Theater

Pereche SoundBar PLAYBAR cu subwoofer SUB, și cu o apăsare de buton puteți adăuga-coloanei vertebrale curling bas la experiență fără fir dumneavoastră cinematografic.

5.1 Home Theater

Adauga PLAY: 1 difuzoarele la PLAYBAR și SUB pentru o adevărată experiență de sunet surround pe care le aruncă adânc în acțiune cinematică și jocuri de noroc de pe ecran. Elegant și subevaluate cu control wireless, această experiență home theater profund captivantă vă învăluie în claritate de cristal, de stat-of-the-art Sonos sunet.

Cerinte de sistem

TV cu ieșire audio optică. Internet de bandă largă. Sonos Controller de App.

Muzică

Formate audio suportate

Suport pentru MP3 comprimat, iTunes Plus, WMA (inclusiv achiziționate de descărcări Windows Media), AAC (MPEG4), AAC +, Ogg Vorbis, Apple Lossless, FLAC (fără pierderi) fișiere de muzică, precum și WAV necomprimat și fișierele AIFF. Suport nativ pentru rate de eșantionare 44.1kHz.Sprijin suplimentar pentru 48kHz, 32kHz, 24kHz, 22kHz, 16kHz, 11kHz, și rate de eșantionare 8kHz.

Notă: Apple "Fairplay", WMA DRM WMA Lossless și nu Formate suportate în prezent. Apple "Fairplay" cântece achiziționate anterior protejate prin DRM pot fi modernizate.

Servicii de muzică susținut

Sonos funcționează perfect cu majoritatea serviciilor de muzică, inclusiv Pandora, Spotify, Deezer și SoundCloud. Pentru o listă completă a se vedea http://www.sonos.com/streaming-music.

Sisteme de operare (pentru fișierele stocate)

Windows® XP SP3 și mai mare; Mac care rulează OS X 10.7 sau mai mare; NAS (Network Attached Storage) aparate cu CIFS

Sprijinit de radio internet

Streaming MP3, WMA

Albumului sprijinit

JPEG, PNG, BMP, GIF

Liste de redare a sprijinit

iTunes, Rhapsody, Winamp, Windows Media Player

Moduri de redare

Crossfade, shuffle, repeat

PLAYBAR Networking *

Conectivitate wireless

Funcționează pe rețeaua WiFi domiciliu cu orice 802.11b / g, 2.4GHz difuzat router capabil. 
De asemenea, funcționează pe SonosNet, o sigură AES criptate, de tip peer-to-peer de rețea wireless mesh dedicat exclusiv pentru sistemul dvs. Sonos pentru a reduce interferența WiFi

SonosNet Extender

Funcții a extinde si imbunatati puterea SonosNet 2.0.

Port Ethernet

Un port Ethernet singur se poate conecta la o rețea PLAYBAR domiciliu cu fir. Un al doilea port Ethernet poate fi utilizat pentru a partaja conexiunea de rețea cu alte dispozitive din rețea.

PLAYBAR General

Greutate

11.9 lbs. (5.4 kg)

Dimensiuni (H x W x D)

3.35 x 35.43 x 5,51 in. (85 x 900 x 140 mm)

Conținutul pachetului

PLAYBAR, Cablu de alimentare CA, cablu audio optic, de garanție și de reglementare broșură, și Quickstart Ghid

Alimentare electrică

AC 100-240V, 50-60 Hz

Temperatura de depozitare

4 ° F la 158 ° F (-20 ° C până la 70 ° C)

Temperatura de Operare

32 ° F până la 104 ° F (0 ° C până la 40 ° C)

Buton de pe panoul lateral

Volum sus, volumul jos și mut

LED-uri panou lateral

Indică starea PLAYBAR

Suport multilingvistic

Sonos System Software suporta: daneză, olandeză, engleză, franceză, germană, italiană, japoneză, norvegiană, chineză simplificată, spaniolă, suedeză și portugheză braziliană.

* Conexiune la Internet este necesar pentru a avea acces la posturile de radio pe Internet, serviciile de muzică online și actualizări de software. (DSL, este necesară modem de cablu sau o conexiune LAN pe bază de Internet de mare viteza.) Funcționalitatea Internet poate solicita plata de taxă separată la un furnizor de servicii; se pot aplica taxe locale și / sau lungi de telefon distanță. 
Nota: Toate specificațiile pot fi modificate fără preaviz.


GARANTIE 24 LUNIalte produse

Samsung

Samsung

televizor
Samsung UE50MU6102

2649 lei

2398leiTVA INCLUS
detalii
Samsung

Samsung

televizor
Samsung UE65MU8002

8099leiTVA INCLUS
detalii
Samsung

Samsung

televizor
Samsung QE55Q8C

10799leiTVA INCLUS
detalii
Samsung

Samsung

televizor
Samsung UE55MU8002

7949 lei

5689leiTVA INCLUS
detalii
Samsung

Samsung

televizor
Samsung UE40MU6402

3499 lei

2989leiTVA INCLUS
detalii