Yamaha microsistem PIANOCRAFT MCR-N560

Yamaha PIANOCRAFT MCR-N560
Yamaha PIANOCRAFT MCR-N560

Yamaha

microsistem

PIANOCRAFT MCR-N560

2799leiTVA INCLUS
Disponibil la comanda in 5 zile
Livrare prin curier in 24h
Detalii stoc: 0771.357.228
Stare produs: Sigilat
Garantie: 24 luni
la orice service autorizat

descriere

DISPONIBIL LA COMANDA IN 5 ZILE

 

  • Funcții de integrare rețea constituie Extinse Sursa de acces
  • FLAC / WAV 192 kHz / 24-bit Compatibilitate semnal
  • AirPlay permite streaming de muzică de la Mac, PC, iPod, iPhone, iPad
  • NETWORK JUCĂTOR CONTROLLER App pentru Handy Funcționare din telefonul smartphone sau tabletă
  • Intrare audio digital pentru TV sau Blu-ray
  • De înaltă eficiență digital Amplificator cu înaltă calitate și piese sunet de înaltă calitate Circuit Design
  • Sistem 2WAY 12cm cu înaltă calitate alb Con woofer și VCCS Vibration Control Cabinet Structura Tehnologie
  • Unitatea principală Dispune High Grade-Textura și Design elegant
  • Heavy, gros, frumos în formă Vorbitor Cabinet

 

Selectați Surse tale preferate de la casa ta de rețea

MCR-N560 vă permite să conectați sursele audio obișnuite, cum ar fi CD-uri, radio si USB, dar include, de asemenea, funcții de rețea pentru a extinde foarte mult alegerile muzicale. Puteți lega la o rețea de domiciliu pentru a asculta muzica de pe PC sau NAS, transmite muzica din surse on-line, și bucurați-vă de mii de posturi de radio prin Internet Radio. Puteți flux asemenea propria muzică stocată de la smartphone sau tabletă.

 

Stream Milioane de melodii cu Spotify Connect

 

Cu aplicația Spotify de pe telefonul smartphone, ai acces instant la milioane de melodii. Și acum puteți transmite acele melodii pentru sistemul dumneavoastră Yamaha prin utilizarea Spotify Connect. Doar lovit juca pentru a porni muzica de streaming. Ce e mai mult, atunci când le-ați ascultat pe telefonul smartphone exterior și interior vin, piesa stream imediat la sistem ca HiFi magic, vă puteți bucura de muzică neîntreruptă. Puteți personaliza, de asemenea, liste de redare și primi apeluri telefonice în timp ce ascultați muzică.  ?? * sunt obligatorii App Spotify și contul de premium. Vizitați spotify.com pentru mai multe detalii.? Încercați Spotify Premium pentru gratuit pe dumneavoastră Yamaha Sistem Home Entertainment pentru 30 de zile.? http://spotify.com/yamaha?  * disponibilitatea serviciului Spotify depinde de regiuni.

 

 

 

 

FLAC / WAV 192 kHz / 24-bit Compatibilitate semnal

Asigurarea compatibilității cu semnale audio FLAC / WAV 192 kHz / 24bit, MCR-N560 
vă permite să redați conținut descărcat în FLAC sau WAV de pe site-uri de muzică. 
tehnologii Yamaha rafinate timp de mulți ani a asigura stabilitatea și fiabilitatea ridicată.

AirPlay permite streaming de muzică de la Mac, PC, iPod, iPhone și iPad

Nu mai multe fire! AirPlay vă oferă confortul de redare a muzicii wireless de pe iPod / iPhone / iPad. Prin utilizarea comprimat Muzică Enhancer, vă puteți bucura de sursele de comprimate cu sunet de înaltă calitate.

NETWORK JUCĂTOR CONTROLLER App pentru Handy Funcționare din telefonul smartphone sau tabletă

 

Descarcă aplicația NETWORK controler pentru player Yamaha și să-l utilizați pentru a naviga pe afișajul aparatului Dvs. pentru a selecta sursa sau tonul pe care doriți să joace, precum și pentru a vedea informații melodie și album de arta. Puteți face, de asemenea, de rețea și alte setări. Aplicația este compatibilă cu oricare iOS (iPod, iPhone, iPad) sau sistemul de operare Android.

USB conexiune digitala pentru iPod, iPhone, iPad și dispozitive USB

MCR-N560 oferă un port USB de pe panoul frontal pentru conectarea rapidă a unui iPod, iPhone, iPad sau stick USB. Ai acces instant la toate muzica stocată, iar conexiunea digitală asigură că auzi cu cea mai înaltă calitate a sunetului.

Intrare audio digital pentru TV sau Blu-ray

 

Moștenire caracteristici de produs HiFi user-friendly, MCR-N560 este echipat pentru intrarea cu audio digital ambele terminale optice și coaxiale. Optică este de a primi audio de la un televizor, iar coaxial pentru a primi audio de la un player Blu-ray.Audio rămâne în domeniul digital, oferindu-vă un sunet dinamic pur, curat pentru toate sursele dvs. de divertisment, de la sport și alte programe de filme și concerte.Vei iubi modul în care acestea sunet prin intermediul sistemului audio!

De înaltă eficiență digital Amplificator cu piese de înaltă calitate

 

În scopul de a juca surse de sunet de rețea cu sunet de înaltă calitate, MCR-N560 este echipat cu un amplificator digital extrem de eficient, care asigură claritatea sunetului cu mare distorsiune scazuta. Sursa de alimentare amplificator și filtru de ieșire utiliza un condensator de capacitate mare și un filtru de înaltă performanță, selectați pe baza de teste extinse ascultare. Veți avea posibilitatea de a ajunge la toate sursele de sunet, inclusiv cele de înaltă rezoluție, cu sunet de înaltă calitate satisfăcătoare.

Sunet de înaltă calitate Circuit Design

MCR-N560, care oferă redare a doua de sunet surse CD și rețea audio-format din placi de circuite separate pentru CD / CAD și pentru audio rețea. Separarea sursa de alimentare și masă de procesorul de semnal și amplificatorul minimizează interferența reciprocă a semnalelor audio. Sursa audio digital conectat la amplificator fără conversie DA, realizarea calitatea sunetului gamă largă clar și cu pierderi minime de semnal.

VCCS Vibration Control Cabinet Structura Tehnologie

 

Pentru a preveni vibrații cabinet de nedorit, Yamaha a dezvoltat o structură internă numită VCCS (Vibration Control Cabinetul structură), care utilizează plasat strategic piese dintr-un material compozit oferind excelente performanțe de izolare a vibrațiilor.În plus, trei picioare asigura absorbție de șoc suplimentar, îmbunătățirea considerabil calitatea sunetului.

2-Way System cu înaltă calitate alb Con woofer

 

Unitățile difuzoare sunt un 12 cm, con woofer și tweeter dom o moale 3 cm. Woofer este o unitate A-PMD (Advanced Polymer-injectat Mica diafragmă) creat de downsizing și efectuarea de tuning de specialitate a unui woofer folosite în boxe high-end Yamaha de "Soavo" linia. Este un vorbitor mare specificație folosind conul alb, simbol al Yamaha sunet de înaltă calitate.

High Grade Texture, design elegant

 

Unitatea principală, care combină un panou frontal din aluminiu linia parului-finisaj și pian sau lemn cereale panouri laterale, are o un design tradițional, elegant, care oferă în formă de romb colțuri față. Butonul de volum are o textura de calitate superioară, datorită utilizării de aluminiu.

Heavy, gros, frumos în formă Vorbitor Cabinet

 

Adaptate la unitatea principală, difuzoarele au un design de lux, cu colțuri rotunjite.Ele arată angajamentul nostru de a un aspect instrumentului muzical ca, cu un luciu profund, șut bine pian și un finisaj de lemn, cereale mare textură.

Alte caracteristici notabile

• de mari dimensiuni, cu șurub terminalele difuzoarelor de tip cu privire la receptor și boxe 
• 30-stație acordul de presetare

 

Tehnologie

Rețea

Rețea

Yamaha AV Receivere sunt centrele de control perfecte pentru o rețea de home entertainment.Funcțiile lor de rețea includ suport pentru FLAC 96/24 (format fără pierderi de calitate), compatibilitate cu Windows7 și DLNA 1.5 (pentru identificarea și redarea surse digitale) și controlul browser Web de pe un PC sau PDA.

 

AirPlay

AirPlay

Fără cabluri, fără dock-acestea AV suport Receivere AirPlay, permițându-vă să joci preferat muzica de pe iPod / iPhone / iPad direct din receptor, cu puteri depline și precizie.

 

DLNA Tehnologie

DLNA Tehnologie

DLNA certificare și logo Programului:. (A) se asigură că toate formatele și caracteristicile obligatorii relevante sunt suportate de produse, și (b) confirmă interoperabilitate între dispozitive în sprijinul formate și caracteristici obligatorii 
DLNA Certified este o marcă înregistrată a Living Network digital Alianța.

 

CD Text Afișare

CD Text Afișare

 

 

USB

USB

Acest aparat este echipat cu un port USB care vă permite să vă bucurați WAV (numai în format PCM), MP3 și WMA fișiere audio de pe un dispozitiv de memorie USB (unitate flash USB).

 

Made for iPod / iPhone / iPad

Made for iPod / iPhone / iPad

 

 

Conexiune iPod Digital

Conexiune iPod Digital

conexiune digitală iPod înseamnă că semnalul digital de la iPod este transmisă direct în sistem, minimizând interferențe zgomot și să permită utilizarea CAD nu în iPod, dar în sistem. Acest lucru duce la o reproducere a sunetului mai precis.

 

Spotify

Spotify

Cu aplicația Spotify de pe telefonul smartphone, ai acces instant la milioane de melodii. 
Și acum puteți transmite acele melodii pentru sistemul dumneavoastră Yamaha prin utilizarea Connect de Spotify. 
Doar lovit dribling pentru a începe muzică de streaming. Ce e mai mult, atunci când le-ați ascultat pe telefonul smartphone exterior și interior vin, 
piesa stream imediat la magic-AVR ca, vă puteți bucura de muzică neîntreruptă. 
asemenea, puteți personaliza playlist-uri și primi apeluri telefonice în timp ce ascultați muzică.

 

Unitatea Center

Tipul de disc

CD-DA, CD-R, CD-RW

USB

Da

Internet Radio

Da

AirPlay

Da

DLNA

Da

Format fișier

(USB / Rețea) MP3, WMA, AAC, WAV, FLAC

Ethernet

Da

Distorsiune armonică totală (CD la Sp Out, 20 Hz-20 kHz)

0,05%

Putere de ieșire / Canal (6 ohmi, 1 kHz, 10% THD)

32 W + 32 W

Dimensiuni (L x H x D)

215 x 110 x 288 mm; 8-1 / 2 "x 4-3 / 8" x 11-3 / 8 "

Greutate

2.7 kg; 6,0 lbs.

Sistem de boxe

Woofer

12cm con woofer

Tweeter

Tweeter dome 3cm

Putere de intrare (max / nominal)

40 W / 110 W

Răspuns în frecvență

60 Hz-40 kHz

Sensibilitate

83 dB / 2.83 V / 1 m

Frecvența Crossover

5 kHz

Impedanta

6 ohmi

Dimensiuni (L x H x D)

154 x 273 x 230 mm; 6 "x 10-6 / 8" x 9 "

Greutate

3.3 kg; 7,2 lbs.

 

 

GARANTIE 24 LUNI

alte produse

Samsung

Samsung

televizor
Samsung QE49Q7F

9299 lei

6799leiTVA INCLUS
detalii
Samsung

Samsung

televizor
Samsung QE65Q8C

17299 lei

13499leiTVA INCLUS
detalii
LG

LG

televizor
LG 65UH7509

14999 lei

13999leiTVA INCLUS
detalii
Samsung

Samsung

televizor
Samsung UE49MU7002

5699 lei

3449leiTVA INCLUS
detalii
Samsung

Samsung

televizor
Samsung QE65Q7C

10450leiTVA INCLUS
detalii