service si garantie

Produsele cu certificate de garantie proprii (Samsung, Sony, Sharp, etc) sunt suportate de catre service-urile proprii si au adresa inscriptionata in certificatul de garantie. Nu suntem raspunzatori pentru durata service-ului, nici de termenii de garantie oferiti de producatorii care ofera garantii in service-urile proprii intrucat nu depinde de firma noastra.

Pentru lista de service-uri autorizate Samsung click aici.

Produsele cumparate prin intermediul site-ului plasme-lcd.ro beneficiaza de garantia practicata de furnizorul fiecarei marci in parte, cu respectarea prevederilor legale in vigoare. Astfel, fiecare produs va fi insotit de certificatul de garantie emis de AV DIGITAL, fiecare produs comercializat are un termen de garantie de 2 ani conform legislatiei in vigoare. Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de AV DIGITAL fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de AV DIGITAL de la acest client. In cazul in care produsul cumparat prezinta defecte sau anomalii de functionare, AV DIGITAL il va inlocui cu unul nou sau va rambursa suma de bani incasata pt acest produs in totalitate.

AV DIGITAL SRL nu ofera nici o garantie, in mod expres nici implicit, in ceea ce priveste functionarea acestui site, informatia, corectitudinea descrierilor, actualizarea si tinerea la zi a continutului, materialele sau produsele de pe site precum si potrivirea lor pentru un anumit scop. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor sau serviciilor conexe se face pe propriul risc. Imaginile publicate pe site sunt cu titlu informativ, iar produsele livrate pot diferi de imaginile prezentate in orice mod (culoare, accesorii, aspect, etc.).

Continutul plasme-lcd .ro (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) este alcatuit in stransa colaborare cu reprezentantii producatorilor. Din acest motiv, AV DIGITAL SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile si specificatiile produselor afisate in site-ul plasme-lcd.ro, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia noastra de catre reprezentantii fiecarei marci. AV DIGITAL SRL si partenerii sai isi rezerva dreptul sa modifice specificatiile tehnice ale produselor fara o notificare prealabila.

 

INAINTE DE A PLASA O COMANDA VA RUGAM SA VERIFICATI INFORMATIILE SI PE SITELE OFICIAL AL PRODUCATORULUI!!  

 

POZELE SI DESCRIERILE SUNT CU TITULU DE PREZENTARE SI POT CONTINE OMISIUNI DE CARE SC AV DIGITAL NU SE FACE RASPUNZATOAREAV DIGITAL raspunde de eventualele defectiuni ale produselor cumparate de pe site-ul plasme-lcd.ro. Toata responsabilitatea acestor defectiuni si repararea lor revine in sarcina AV DIGITAL sau a service-ului autorizat de acesta pe perioada garantiei. Toate produsele sunt insotite de certificatul de garantie original emis de AV DIGITAL SRL. Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de AV DIGITAL fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de AV DIGITAL de la acest client.

Deciziile de inlocuire produs  sau returnare contravaloare apartin in exclusivitate sc AV Digital srl, acesra fiind denumit vanzator, conform legislatiei in vigoare OUG 34/2014

Produsele si serviciile sunt oferite conform site-ului de prezentare (www.plasme-lcd.ro) si in limita stocului disponibil. Din acest motiv AV DIGITAL SRL isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs dispare din oferta curenta a importatorului.
Toate produsele comercializate de AV DIGITAL SRL sunt noi, sigilate, exact cum vin de la producator.

Produsele inscrise in certificatul de garantie se supun conditiilor specificate, in conformitate cu prevederile cuprinse in OG 34/2014

Pentru produsele Jura , garantia este asigurata de sc AV Digital srl .

Printre alte facilitati oferite de catre firma noastra, se pot monta si programa televizoare la domiciliul clientului, contra cost

Produsele se pot trimite la garantie fara nici un cost la adresa, str Caltun nr 15, sibiu, jud sibiu