termeni si conditii

1. Comunicarea electronica
Cand vizitati PLASME-LCD.RO sau ne trimiteti email-uri, comunicati cu noi pe cale electronica. Sunteti de acord ca toate aceste comunicari: email-uri, note, conventii, newslettere, stiri, sau orice alt tip de informatii pe care noi le furnizam electronic, satisfac toate cerintele legislatiei nationale si europene. Acceptul dumneavoastra de a comunica cu noi pe aceasta cale, fie ca primiti numai aceste informatii sau si in cazul in care dumneavoastra ne trimiteti informatii pe cale electronica, reprezinta un accept echivalent cu semnatura olografa pe orice document fizic, ca si cum aceste informatii ar fi tiparite pe un suport fizic, in scris. Dumneavoastra, si PLASME-LCD.RO deasemenea, sunteti de acord sa respectati intocmai cele comunicate pe cale electronica, punand folosirea acestor comunicari sub incidenta prezentului document numit "Termeni si conditii".

AV DIGITAL nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza adresa dvs de e-mail unor terte persoane fizice sau juridice - nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care aceeseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.

2. Despre produse si servicii
AV DIGITAL SRL nu ofera nici o garantie, in mod expres nici implicit, in ceea ce priveste inclusiv, dar fara limitare la, functionarea acestui site, informatia, corectitudinea descrierilor, actualizarea si tinerea la zi a continutului, materialele sau produsele de pe site precum si potrivirea lor pentru un anumit scop. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor sau serviciilor conexe se face pe propriul risc. Imaginile publicate pe site sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imaginile prezentate in orice mod (culoare, accesorii, aspect, etc.).
Continutul PLASME-LCD.RO (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) este alcatuit in stransa colaborare cu reprezentantii producatorilor, informatiile prezente sunt copiate din paginile oficiale ale producatorului. Din acest motiv, AV DIGITAL SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile si specificatiile produselor afisate in site-ul PLASME-LCD.RO, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia noastra de catre reprezentantii fiecarei marci prin paginile oficiale ale producatorilor. 


AV DIGITAL raspunde de eventualele defectiuni ale produselor cumparate de pe site-ul PLASME-LCD.RO. Toata responsabilitatea acestor defectiuni si repararea lor revine in sarcina AV DIGITAL sau a service-ului autorizat de acesta pe perioada garantiei. Toate produsele sunt insotite de certificatul de garantie original emis de AV DIGITAL SRL. Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de AV DIGITAL fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de AV DIGITAL de la acest client.
Produsele si serviciile sunt oferite "asa cum sunt" si in limita stocului disponibil. Din acest motiv AV DIGITAL SRL isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs dispare din oferta curenta a importatorului.
Toate produsele comercializate de AV DIGITAL SRL sunt noi sigilate, exact cum vin de la producator.

3. Despre preturi
Preturile prezentate includ TVA (19%) si nu includ cheltuielile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site altfel. Pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel stabilit de consultantul de vanzari in momentul confirmarii comenzii ca fiind comanda ferma, sau, in cazul comenzilor cu plata online direct cu cardul de credit acest pret va fi cel publicat pe site la momentul achizitiei. Nu exista limita de pret minima a comenzii.
AV DIGITAL SRL isi rezerva dreptul de a modifica preturile fara notificare prealabila in functie de stocul furnizorului.
In ciuda eforturilor noastre, un mic numar de produse pot avea pe site preturi gresite, stabilite in mod eronat de catre sistemul nostru informatic. In aceste conditii, intotdeauna se considera pret final cel acceptat de catre client in cadrul discutiilor purtate cu consultantii nostri de vanzari. Daca pretul real al produsului este mai ridicat decat pretul afisat pe site, consultantii nostri de vanzari sunt indreptatiti sa va satisfaca cererea de a va livra produsul la pretul publicat pe site, numai in masura in care vom putea face acest lucru, dupa cum si dumneavoastra sunteti indreptatit sa refuzati comanda respectiva. In cazul in care pretul real este mai mic decat pretul publicat pe site, iar dumneavoastra ati achitat pretul in avans prin diferite metode (OP, card bancar, etc), diferenta va va fi returnata dupa cum se va conveni de comun acord, dar nu mai tarziu de 14 de zile .4. Despre livrare
Livrarea produselor se va face oriunde in Romania . AV DIGITAL SRL isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea clientilor.

AV DIGITAL SRL, expediaza colete prin Urgent Curier sau Fan Curier Express. Costurile percepute de Urgent Curier sunt: 30 RON  produse pana in 5 kg 

 

apoi  se calculeaza  16 lei (primul kilogram) + 14 lei ramburs numerar + 1 leu/kg.
Pentru localitatile in care nu exista o filiala Urgent Curier, curierul va aplica o taxa suplimentara de 1 leu/km fata de cea mai apropiata filiala.
Greutatea coletului - Greutatea volumetrica se calculeaza dupa formula: lungime x latime x inaltime (masurate in cm)/6000. Greutatea volumetrica se calculeaza in cazul coletelor a caror greutate reala este mai mica decat greutatea determinata din formula mai sus mentionata. Tarifele se aplica la greutatea reala sau volumetrica,care din aceastea este mai mare.
AV DIGITAL isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de AV DIGITAL care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti. In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, in intervalul orar stabilit de comun acord, curierul va reveni inca o data dupa ce reuseste sa ia contact cu clientul, dupa care comanda va fi anulata si produsul returnat la sediu, clientul urmand sa suporte costurile unei noi livrari, indiferent de valoarea produselor comandate.
Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna si functioneaza. Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de AV DIGITAL fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de AV DIGITAL de la acest client.
Va rugam sa verificati prezenta certificatului de garantie al produselor primte. Pe certificatul de garantie sunt trecute numele si datele de contact ale service-ului autorizat.

ATENTIE: Verificati calitativ si cantitativ continutul coletului inainte de semnarea de primire, in prezenta curierului, inainte ca acesta sa plece de la dumneavoastra si formulati orice reclamatie cu mentiune pe AWB sau prin intocmirea unui proces verbal de constatare. Reclamatiile referitoare la integritatea produsului sau la orice problema care ar putea fi imputata societatii de transport formulate ulterior livrarii sunt considerate nule si nu vor fi luate in considerare.Daca aveti suspiciuni fata de integritatea coletului, nu ezitati sa il verificati inainte de a plati,aveti posibilitatea de a desface si verifica coletul inainte de a plati sau semna de primire!!!
5. Despre plata
Plata produselor comandate conform acestor Termeni si Conditii se poate efectua in avans sau la livrarea produselor. AV DIGITAL isi rezerva dreptul ca in anumite cazuri sa solicite plata produselor in avans.
Plata in avans se poate realiza prin ordin de plata,numai dupa ce un consultant de la AV DIGITAL confirma disponibilitatea produsului si stabileste toate detaliile referitoare la livrare. De asemenea veti primi prin email o factura proforma sau factura fiscala in baza careia veti putea efectua plata; dovada platii trebuie trimisa catre AV DIGITAL la adresa de e-mail office@plasme-lcd.ro. Livrarea va fi efectuata numai dupa intrarea banilor in contul AV DIGITAL
Produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar nu se va efectua livrarea.

6. Garantia produselor
Produsele cumparate prin intermediul site-ului PLASME-LCD.RO beneficiaza de garantia practicata de furnizorul fiecarei marci in parte, cu respectarea prevederilor legale in vigoare. Astfel, fiecare produs va fi insotit de certificatul de garantie emis de AV DIGITAL ,fiecare produs comercializat are un termen de garantie de 24 luni conform legislatiei in vigoare .Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de AV DIGITAL fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de AV DIGITAL de la acest client. In cazul in care produsul cumparat prezinta defecte sau anomali de functionare in 24 ore de la cumparare, AV DIGITAL il va inlocui cu unul nou sau va rambursa suma de bani incasata pentru acest produs in totalitate.

Decizia de inlocuire produs sau returnare contravaloare apartine in exclusivitate sc AV Digital srl, acesta fiind denumit vanzator.

Pentru produsele Jura , garantia este asigurata de sc AV Digital srl .Produsul poate  fi livrat prin curier cu taxe zero sau direct la punctul de lucrul al societatii din Sibiu, str Caltun nr 157. Dreptul de returnare a produselor

Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice.Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.G. 34/2014. Acestea se pot returna, in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost receptionate, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Factura fiscala tine loc de contract de vanzare-cumparare.  art 9, alineat 1
Returnarea produselor se supune acestei legi in cazul in care acestea au fost livrate clientilor prin firma de curierat rapid. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea si obligatoriu cu asigurarea produsului la suma reala de facturare. AV DIGITAL va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, produse care prezinta urme de consum sau de uzura, etc. Returul produselor se supune ordonantei nr. 34 din iunie 2014 privind regimul juridic al contractelor la distanta: clientul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului. Produsul poate fi returnat numai daca este in conditii perfecte, inclusiv ambalajul, accesoriile si consumabilele aferente,obligatoriu sa fie insotit de factura de achizitie in original sau copie si de certificatul ( certificatele ) de garantie in original. Denuntarea de contract se face numai in scris pe suport de hirtie pe mail sau fax. In termen de 15 de zile de la confirmarea primirii instiintarii de denuntare a contractului, ne asumam raspunderea de a-ti returna fie un produs similar, fie contravaloarea produsului, fie un alt produs - la alegerea ta. Returul produselor se supune acestei legi numai pentru produsele care sunt livrate clientilor prin curierat rapid. Daca un membru al AV DIGITAL ti-a livrat personal produsul comandat, prin primirea produsului tu faci dovada vizualizarii, verificarii si acceptarii produsului si nu este comert de la distanta. Livrarea la domiciliul clientului oriunde in tara se face de catre firma de curierat aleasa de client dintre firmele cu care colaboreaza AV DIGITAL. Livrarea la domiciliul clientului este strict dorinta acestuia, toate cheltuieleile de expeditie, asigurare si de ramburs a sumelor pt produse vor fi suportate in totalitate de catre client. De aceea va rugam ca inainte de lansarea unei comenzi cu livrare la domiciliul dvs prin curier sa verificati costurile de expeditie percepute de firmele cu care colaboreaza AV DIGITAL. Verificarea produsului la primire sunt necesare in prezenta unui reprezentant al firmei de curierat, comenzile onorate prin firmele de curierat pot fi verificate de catre client prin desfacerea ambalajului in care se afla produsul. In cazul ridicarii produsului de la sediu nostru, clientul nu beneficiaza la dreptul de denuntare a contractului in termen de 14 zile decat in caz de neconformitate sau defect fabricatie .
Schimbarea unui produs se poate face gratuit numai daca accesoriile si documentatia aflate in ambalajul de fabrica, precum si ambalajul acestora este intact . In caz contrar se va aplica o deducere de 10-30% la pretul de cumparare, care reprezinta diferenta intre pretul nou si pretul de vanzare ca produs  resigilat (produsul desigilat nu mai poate fi vandut  ca si nou) 

Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand, resigilat , la optiunea clientului ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia in caz ca nu est de acord cu aceasta politica, conform OG 34/2014

 

RETURUL PRODUSELOR COMANDATE ON LINE  CATRE SC AV DIGITAL TREBUIE NEAPARAT SA FIE LIVRATE CU OPTIUNEA DESCHIDERE COLET !!!, CA SA PUTEM VERIFICA DE FATA CU CURIERUL INTEGRITATEA PRODUSULUI RAMBURS, IN CAZ CONTRAR NE REZERVAM DREPTUL DE A NU  PRIMI PRODUSUL RETUR( ACCEASI OPTIUNE PE CARE O O OFERIM SI NOI LA LIVRARE)

8.Retururi de produse


Puteti solicita returul produselor livrate, daca va aflati in una dintre situatiile de mai jos

Procedura de urmat, in orice caz, este urmatoarea:
Solicitarea de retur se face prin  mail, fax sau instiintare  postala, in urma careia veti primi un numar de confirmare retur  si un angajat al Av Digital srl va va contacta pentru detalii si solutionarea returului.Discutiile telefonice nu sunt luate in condiderare

Schimbarea produselor cu display LCD ce prezinta pixeli inactivi

Pentru produsele cu display LCD incorporat (monitoare, notebookuri, televizoare, camere foto-video), Av Digital srl ofera clientilor sai posibilitatea de a solicita inlocuirea cu un alt produs, in situatia in care pentru produsul achizitionat numarul de pixeli inactivi este mai mare decat 3 ( trei) grupati  sau 5 ( cinci) independenti . Solicitarea de schimbare trebuie facuta in maxim 24 de ore de la data achizitiei.

Datorita limitarilor tehnologice, nu sunt considerate defecte displayurile care prezinta 3-5 pixeli defecti conform standardului de calitate international ISO 13406-2 clasa II.


Puteti solicita returul de produse pentru urmatoarele situatii:

Produs ce nu este conform cu specificatiile de pe site

Daca produsul comandat se dovedeste a nu fi conform cu specificatiile din oferta noastra, puteti solicita returnarea acestuia pentru inlocuire sau rambursarea integrala a contravalorii. Daca se agreeaza inlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, veti plati diferenta, respectiv daca valoarea este mai mica, veti primi o rambursare partiala pana la valoarea produsului inlocuitor. Costurile de retur si de transport pentru produsul inlocuitor, daca este cazul, sunt suportate de catre Av Digital srl  in totalitate.

 

Produse nefunctionale in primele 48 ore  de la receptie sau colete ce prezinta deteriorari

Daca produsul primit este nefunctional in primele 24 de ore de la receptia efectiva,  ridicarea de la sediul AV Digital srl  sau receptia la domiciliu prin curier - puteti reclama acest lucru si solicita returnarea produsului in acest termen, in vederea inlocuirii cu un produs nou.
Pentru produsele ale caror colete prezinta deteriorari vizibile la primirea prin curier, va recomandam sa refuzati receptia lor.


Produse ce v-au fost livrate gresit

Daca vi s-a livrat alt produs decat cel comandat va rugam sa semnalati cat mai curand acest lucru pentru a returna produsul si a fi inlocuit cu cel corect. Toate costurile de retur si transport al produsului corect vor fi suportate de Av Digital srl.


Produse defecte in perioada de garantie

Produsele care prezinta defecte in perioada de garantie vor fi  prezentate spre reparatie  direct catre AV Digital srl  sau  la optiunea clientului  in  reteaua  nationala  de service agreata de producator si specificata de Av Digital in certificatul de garantie

-Comenzi speciale

În cazul în care doriți să comandați produse care au cerere mică pe piață, ne rezervăm dreptul de a solicita un avans cuprins intre 10% si 20% din valoarea produsului, sumă care va fi scăzută din valoarea totală a acestuia.

 

 

Toate comenzile, sesizarile, solicitarile sosite in afara programului de lucru vor fi solutionate in urmatoarea zi de lucru.

 NOTA 
In toate cazurile de mai sus, cu exceptia celui referitor la defectele in perioada de garantie, produsele trebuie returnate in starea in care au fost primite, in ambalajul original si insotite de absolut toate accesoriile si documentele originale (tot ce  gaseste  in cutia produsului la primire, inclusiv pungile pentru  protectie accesorii, suruburi, fise energetice, etc si in mod obligatoriu sa fie insotit de factura de achizitie in original sau copie si de certificatul (certificatele) de garantie in original. Lipsa acestora duce la refuzul returului. Deteriorarea produselor sau punerea intr-o stare de nevandabilitate duce la refuzarea returului.Depozitarea produselor in custodia SC AV Digital SRL se  factureaza cu 5 ron/zi stationare, tva inclus.

 
9. Dispozitii finale
Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe PLASME-LCD.RO, sau de informatiile prezentate pe acest site, si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor de catre utilizator. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele parti. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii de Utilizare a site-ului PLASME-LCD.RO, clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.

 

10. Informatii privind DEEE
Deseurile de echipamente electrice si electronice (DEEE) pot contine substante periculoase ce au un impact negativ asupra mediului si sanatatii umane in cazul in care nu sunt colectate selectiv. 
Avand in vedere prevederile OUG 195/2005 - referitoare la protectia mediului, H.G 1037/2010, privind deseurile de echipamente electrice si electronice, clientii vor avea in vedere urmatoarele: 
- clientii au obligatia de a nu elimina deseurile de echipamente electrice si electronice (DEEE) ca deseuri municipale nesortate si de a colecta selectiv aceste DEEE;
- colectarea acestor deseuri (DEEE) se va efectua prin puncte de colectare selective puse la dispozitia producatorilor de catre Autoritatile administratiei publice locale care au obligatia potrivit art.5 alin.1 ) din HG 448 /2005 de a colecta separat DEEE de la gospodariile particulare si de a pune la dispozitia producatorilor spatiile necesare pentru infiintarea punctelor de colectare a DEEE;
- clientii pot preda DEEE in mod gratuit la punctele de colectare specificate in momentul achizitiei unui produs nou din aceeasi categorie; astfel,Av Digital srl  aplica politica de colectare a DEEE in sistem de preluare a echipamentelor unul la unul, conform legislatiei in vigoare, daca echipamentul predat este echivalent si a indeplinit aceleasi functii ca si echipamentul nou furnizat; clientii Av Digital srl pot preda DEEE echivalent la Showroom-ul Av Digital srl

Simbolul care indica faptul ca echipamentele electrice si electronice fac obiectul unei colectari separate reprezinta o pubela cu roti barata cu doua linii in forma de X, ca in imaginea alaturata.

Aceasta pictograma indica faptul ca DEEE nu trebuie amestecate cu deseurile menajere si ca ele fac obiectul unei colectari selective.

 

Document explicativ pt disponibilitate produse

1. In stoc    produsul se  afla in stocul fizic

2. Disponibil la comanda in 5 zile         produsul este in stoc depozit   si se poate aduce la comanda in termen de 5 zile lucratoare, necesita plata unui avans de 30%  din valoare

3.Disponibil doar in varianta superioara            in stoc depozit este un produs similar (gen  55ju6400   iar in stoc exista 55ju6470, 55ju6480, 55ju6435),   produs  fabricat special pt tari ca gemania, austria, elvetia, pt informatii nu ezitati sa ne contactati

4.Intreaba disponibilitate     produsul nu  este in stoc depozit sau fuirnizor, se va comunica o posibila data de livrare dupa ce ne contactati

5.Stoc limitat  produsul este in stoc fizic dar in cantitate limitata, cantitatile sunt volatile si nu garantam disponibilitatea  produsului

6.Stoc furnizior   produsul este in stoc furnizor si poate fi livrat intr-o perioada cuprinsa intre 5 si 80 zile !!! 

7. Indisponibil  produsul nu este in stoc si nu poate fi livrat